středa, 09 březen 2016 00:00

Časopis Jazyk č. 62

Napsal(a)

Vyšlo nové číslo časopisu Jazyk

 

Vážení rodiče,

minulý týden měly děti jarní prázdniny a tak věříme, že si je děti užily a vy jste měli příležitost s nimi strávit volný čas. Nyní se vše zajíždí do běžných kolejí. Během jarních prázdnin jsme pro Vás dokončili 62. číslo školního časopisu „Jazyk“. V časopise se dočtete, jaké akce proběhly ve škole od září, jakých úspěchů dosáhly naše děti a co nás ještě čeká do konce školního roku a na co se můžeme těšit. V každém čísle vám představujeme někoho z pedagogického sboru. V tomto čísle máte výjimečnou příležitost dozvědět se něco více o vyučujících konverzace cizích jazyků. Představujeme Vám paní učitelku španělské konverzace Mariu Mubenzen a učitele anglické konverzace Jonathana Brewina.

Poslední číslo časopisu Jazyk si můžete stáhnout přímo zde, starší vydání pak najdete v sekci Škola online -> Dokumenty ke stažení -> Časopis Jazyk.

Těšíme se na setkání s Vámi na školních akcích, které nás čekají, přejeme Vám příjemné čtení a našim deváťákům hodně úspěchů ve výběrovém řízení na střední školy.

Naposledy změněno úterý, 06 září 2016 18:10

První jazyková základní škola v Praze 4, Horáčkova 1100

Školní časopis
JAZYK


číslo 78
listopad 2023