úterý, 17 březen 2020 15:24

Přírodopis6

Napsal(a)

Zápis - Žahavci - viz. příloha
Zápis - Ploštěnci a hlísti -příloha
Opakování - prvoci a žahavci.
LP-fazole (pracovní činnosti)
Opakování - prvoci + žahavci II. (viz.příloha)
Opakování ploštěnci a hlísti (viz.příloha)

Obrázky si můžete vytisknout a vlepit.

Milí šesťáci, poněvadž se nám situace v pondělí změnila a asi se neuvidíme déle, než jsme si mysleli, tak si můžeme dovolit trošičku zvolnit a další kapitolky si necháme na příští týdny. Dopište si zápisky z ploštěnců a hlístů a komu by nevyhovovaly, může si udělat klidně své z učebnice. Protože, já jsem se už předvedla, tak teď vy, připravte něco pro mne. Vytvořte každý křížovku nebo osmisměrku + řešení (kdybych to náhodou nedala) cca na 15 - 20 pojmů z  kapitolek prvoci a žahavci. Odešlete ji na mail do 3.4.  A protože nemůžeme uskutečnit výuku i LP, jak jsme měla v plánu, zkusím vám místo LP na trepku najít nějaké video. I vy můžete zkusit najít nějaká zajímavá videa na jakéhokoliv zástupce ze zápisu  a přeposlat mi je. Pokud budou pěkná, dám vám je dám na stránky a můžou se kouknout všichni. Samozřejmě budete odměněni jako vždy.

trepka 1

trepka 2


trepka + měňavka


měňavka

 Přidávám laboratorní práci do pracovních činností. Je to jediná práce, kterou vám budu dávat. Zpracujte ji do sešitu LP -pracovní činnosti nebo na papír (pokud ho máte u mne). Odevzdání až po návratu do školy. Zadání viz.příloha.
3.4. Opakování v PS str.13-14(prvoci) a str.23(žahavci), pokud nemáte u sebe PS, můžete si jej vytisknout z přílohy a pokud nejde ani toto, projděte si jen ústně. Pokud máte PS u mne, každé Po a Čt od cca 10 do 13hod. jsem ve škole a můžu vám (či rodičům) PS předat. (Předem mě prosím kontaktujte). Můžete se také kouknout na tato videa.
medúzy1

medúzy2

medúzy3

6.4. Opakování na ploštěnce a hlísty viz.příloha. Doplňte písmena do tabulky a pošlete do 19.4.

 




Kontaktní informace

Třídní učitel
Mgr. Alice Šarešová
E-mail: saresova@horackova.cz

zobrazit kontakty na školu