• Učíme se, tvoříme, poznáváme, sportujeme, spolupracujeme
    Učíme se, tvoříme, poznáváme, sportujeme, spolupracujeme
úterý, 17 březen 2020 10:51

Zeměpis

Napsal(a)

Informaci o výuce zeměpisu najdete v tomto článku.

Od čtvrtrtka 16.4. bude práce zadávaná v Teams.

 

Ahoj,

Tak je pátek 20.00 a ukončuji možnost poslat odpovědi k videu. V přílohách najdete odpovědi na otázky k videu.

další týden je téměř za námi. Ve škole začaly zápisy do 1. tříd bez dětí a provoz školy volně plyne. Referát na oceány mi nakonec nepřišel od Adama Kyselky a Sofie Šandové. Oba prosím, aby se mi ozvali, kde je problém.

Práci na čtvrtek 2.4. máte zadanou již z minulého týdne. Připomínám, že je to shlédnutí 5 dílů o Austrálii (odkaz najdete přímo na této stránce) a ještě do zítra mi můžete posílat odpovědi na otázky k videu. Otázky najdete úplně dole na této stránce.

V pátek 3.4. se na chvíli vrátíme ke klasice. Udělejte si během pátku a dalších dní zápis do sešitu o Austrálii str.78 - 85. V textu je zase hodně obrázků, tak počet stran působí hrozivě. Zápis rozdělte na 2 části. První se bude jmenovat přírodní podmínky a druhá obyvatelstvo a hospodářství. Pokuste se v zápisu využít vědomosti, které jste získali při shlédnutí videa. Z PS si pak udělejte str.51 - 53. Dávám vám vyjímečně práci takto najednou, protože příští týden jsou velikonoční prázdniny a o obě hodiny zeměpisu bychom zase přišli.

Tak se zatím mějte krásně a čekejte další informace.

 

        

 

Kontaktní informace

Třídní učitel
Mgr. Martina Stojanovićová
E-mail: stojanovicova@horackova.cz

zobrazit kontakty na školu