středa, 05 únor 2020 02:00

Březnové zkoušky KET, PET, FCE a CAE nanečisto pro žáky se zájmem o zkoušky na British Council

Napsal(a)

Pro žáky, kteří mají zájem o zkoušky na British Council Key (KET), Preliminary (PET), First (FCE) a Advanced (CAE), se bude v sobotu 7. 3. 2020 konat na PJZŠ Horáčkova konzultace ke zkoušce, kde si budou moci zvolenou zkoušku ještě jednou vyzkoušet. Podmínkou účasti na této akci je podaná přihláška ke zkoušce na BC, kterou je nutné odevzdat pí. hospodářce Dirové nejpozději do 1. 3. 2020 nebo přihlášení  se na zkoušku na nečisto na emailové adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

 

Zahájení akce je v 8.45 hod. v prvním patře (vchod hlavním vchodem). Zkoušky nanečisto všech úrovní začínají písemnými částmi, po jejich skončení pokračuje ústní zkoušení. Žáci jsou zkoušeni postupně ve dvojicích. Čas konání ústní části zkoušky se žáci dozvědí bezprostředně po skončení poslední písemné části. Konkrétní rozpis časů ústní části pro jednotlivé žáky bude upřesněn až v den zkoušky podle skutečného počtu zúčastněných. Vzhledem k plánovanému počtu účastníků a délce písemné části zkoušky se ústní část zkoušky u zkoušek FCE a CAE může protáhnout do pozdních odpoledních hodin.

Škola vykonává dohled nad žáky pouze v době, kdy konají písemnou část zkoušky.
Ukončení písemné části zkoušky:
            Key (KET) – 10:55 hodin
Preliminary (PET) – 11:35 hodin
           First (FCE) – 12:50 hodin
  Advanced (CAE) – 13.20 hodin

V ostatním čase za účastníky akce mladší 18 let nesou zodpovědnost rodiče. Všichni účastníci zkoušek nanečisto (bez ohledu na věk) se v době, kdy se pohybují v prostorách a na pozemku PJZŠ Horáčkova, musejí chovat v souladu se školním řádem PJZŠ Horáčkova a ostatními závaznými právními předpisy platnými pro veřejné školství v ČR. V čase mezi písemnou a ústní částí zkoušky se účastníci mohou pohybovat i mimo areál školy.

Výsledky zkoušek nanečisto budou z větší části známy po skončení ústní části, celkové výsledky budou vyvěšeny na nástěnce jazykových kurzů v přízemí školy nejpozději ve čtvrtek 22. 3. 2019.

S sebou: psací potřeby, přezůvky, velkou svačinu a pití.

Pro žáky, kteří navštěvují naše jazykové kurzy, jsou konzultace zdarma. Ostatní zájemci uhradí 350 Kč na místě nebo předem paní hospodářce Dirové.

Vstup do budovy a odchod pouze hlavním vchodem.