pondělí, 16 září 2019 09:37

Erasmus Days Horáčkovka

Napsal(a)

Naše škola se zapojila do celoevropské kampaně Erasmus Days. Informace naleznete v tomto článku.

Rádi bychom pozvali své kolegy ze základních škol na Praze 4 na setkání, které se uskuteční ve čtvrtek 10. 10. 2019 od 14.00 v prostorách PJZŠ Horáčkova. Setkání je pro učitele zdarma.

Na co se můžete těšit? Představíme Vám náš již druhý úspěšný projekt „Jazyky napříč Evropou“, který je financován z programu Erasmus +. Naši učitelé mají tak příležitost vzdělávat se a získávat zkušenosti kromě tradiční Velké Británie také ve Španělsku, Francii, Německu, Holandsku či Maltě. Podělíme se s Vámi o zkušenosti, co nám pomohlo být úspěšnými žadateli, jak jsme hledali zahraniční partnery pro náš projekt nebo kde jsme hledali vhodné kurzy. Inspirovat se také můžete našimi zkušenostmi ze stínování a výukových pobytů v zahraničních školách. Seminář povede koordinátorka a autorka projektu RNDr. Ivana Čapková a Mgr. Dana Petrů, která realizovala výukový pobyt ve francouzské škole. Délka semináře je cca 1 hodina a po té bude následovat diskuse. Můžete se těšit i na malé občerstvení.

Pro koho je setkání určeno? Pro učitele jak cizích jazyků, ale také učitele ostatních předmětů, kteří se chtějí dozvědět o programu Erasmus + a dozvědět se co nám pomohlo být úspěšnými žadateli. Do programu Erasmus + se mohou zapojit i „nejazykáři“, kteří chtějí získat inspiraci pro svoji pedagogickou práci v zahraničí.

Jak se přihlásit? Do 7. 10. 2019 se přihlaste na mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Naposledy změněno pondělí, 16 září 2019 09:44

První jazyková základní škola v Praze 4, Horáčkova 1100

Školní časopis
JAZYK


číslo 77
červen 2023