čtvrtek, 19 září 2019 09:02

Oceněný projekt Erasmus +

Napsal(a)

Náš projekt "Jazyky cesta k porozumění", který byl financován z programu Erasmus +, patří mezi šest nejlepších projektů.

Naše škola uspěla v grantovém řízení programu Erasmus + a získala tak finanční prostředky na realizaci dvouletého projektu "Jazyky cesta k porozumění". Díky finančním prostředkům tak mohlo vycestovat 5 učitelů do Velké Británie a Španělska. Učitelé měli příležitost získat nové znalosti a zkušenosti na kurzech v zahraničí.

Novou zkušeností pro naše učitele byla realizace stínování (Job Shadowing) a výukový pobyt (Teaching Assignment) v partnerské škole v Sheringhamu. Hlavně díky této nové zkušenosti se podařilo prohloubit spolupráci s partnerskou.  Tato spolupráce vyústila v návštěvu pedagogů na naší škole.

Těší nás, že nejen z pohledu školy byl projekt úspěšný, ale i hodnotitelé vysoce ohodnotili náš projekt.Věříme, že i náš druhý, právě probíhající navazující projekt, bude stejně úspěšný jako tento.

 

Citujeme z dopisu, který byl zaslán škole:
".... s velkým potěšením si Vás dovoluji informovat, že Váš projekt s názvem Jazyky - cesta k porozumění byl na základě hodnocení závěrečné zprávy externími hodnotiteli vybrán jako jeden ze šesti nejlepších projektů v oblasti školního vzdělávání ukončených ve školním roce 2018-2019
Zástupci všech šesti projektů budou pozváni na slavnostní předávání Cen DZS 2019. Všech šest nominovaných projektů bude následně představeno a publikováno v brožuře Erasmus+ úspěšné projekty 2019."  

Koordinátorce a autorce projektu bylo také nabídnuto prezentovat projekt na Národní konferenci Erasmus+/eTwinning, která proběhne v Ostravě.

Podrobnosti o projektu si můžete přečíst na našich stránkách v záložce Mezinárodní projekty.

 

                                                      Koordinátorka a autorka projektu Ivana Čapková

 

Naposledy změněno čtvrtek, 19 září 2019 09:48

První jazyková základní škola v Praze 4, Horáčkova 1100

Školní časopis
JAZYK


číslo 77
červen 2023