pondělí, 09 leden 2023 10:31

Výsledky SCIO 9. třídy

Napsal(a)

V tomto článku si můžete přečíst analýzu výsledků národního testování 9. tříd 2022/23.

Na podzim 2022 proběhlo ve škole SCIO testování žáků 9. ročníků. Podrobné výsledky si můžete přečíst v Analytické zprávě. Ze zprávy se dozvíte, jak si jaké jsou výsledky našich žáků v porovnání s žáky základních a víceletých gymnázií. Těší nás, že výsledky našich žáků jsou opět jedny z nejlepších a jsou srovnatelné s výsledky žáků, kteří studují na víceletých gymnáziích.

Citujeme ze právy: 

Porovnáním výsledků testu z českého jazyka s výsledky testu OSP jsme zjistili, že ve vaší škole je studijní potenciál žáků v českém jazyce využíván dobře. Výsledky žáků jsou na vyšší úrovni, než jaká odpovídá úrovni jejich studijních předpokladů, učitelé s ním zřejmě velmi dobře zacházejí a žáci pracují nad svoje možnosti.  

Porovnáním výsledků testu z matematiky s výsledky testu OSP jsme zjistili, že ve vaší škole je studijní potenciál žáků v matematice využíván optimálně, výsledky žáků v testech odpovídají úrovni jejich studijních předpokladů.

Výsledky testování angličtiny najdete na stránce 10 analytické zprávy. Určitě stojí za to si zprávu stáhnout a pročíst si ji.

Žákům devátých ročníků budeme držet palce, aby své znalosti a dovednosti uplatnili během výběrového řízení na střední školy.

 

Naposledy změněno čtvrtek, 12 leden 2023 12:41

První jazyková základní škola v Praze 4, Horáčkova 1100

Školní časopis
JAZYK


číslo 77
červen 2023