Zrušení výuky od 11. 3. 2020

Napsal(a)

Vážení rodiče,

dle rozhodnutí Vlády ČR z úterý 10. 3. 2020 se s platností od středy 11. 3. 2020 ruší výuka na všech základních, středních a vyšších odborných školách v tom smyslu, že je zakázána přítomnost žáků ve škole.

O dalších podrobnostech a o tom, jakým způsobem bude výuka organizována on-line, najdete informace zde na našich stránkách a ve svých e-mailových schránkách.
Tuto stránku průběžně aktualizujeme dalšími informacemi.

Aktualizace 10. 3. 2020 – 21.30 – doplněny další odkazy a přílohy ke stažení

V souvislosti s uzavřením školy není v provozu ani školní družina, školní jídelna, nekonají se žádné zájmové kroužky ani jazykové kurzy organizované školou.

Výuka pro žáky probíhá on-line prostřednictvím aplikace Bakaláři a webových stránek – odkazy na stránky najdete níže a také v e-mailových zprávách, které rozešleme po upřesnění situace ze strany MŠMT, případně zřizovatele.

Odkazy:

Mimořádné opatření Ministerstva zdravotnictví ČR - celý text

Informace Ministerstva zdravotnictví k vydanému opatření

Informace ČSSZ pro rodiče a školy k čerpání ošetřovného

Výuka:

Hlavním zdrojem informací pro výuku je aplikace Bakaláři - bakaweb.horackova.cz v části Výuka -> Přehled výuky, jiný předmět vyberete v rozbalovacím seznamu vpravo nahoře.

V případě zapomenutého hesla pro přístup rodičů napište e-mailovou zprávu na adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Zpráva musí být odeslána z e-mailové adresy, která je ve škole zaregistrována jako rodičovská. Pokud jste o nové heslo zažádali během pondělí nebo úterý tohoto týdne, přijde Vám e-mailem nejpozději ve středu 11. 3. 2020

Další informace podle potřeby jednotlivých vyučujících najdete na www.horackova.cz -> Pro žáky a rodiče -> Sdělení vyučujících nebo na třídních stránkách jednotlivých tříd, případně v e-mailu dle sdělení třídních učitelů.

Další informace:

Ve školní jídelně mají všichni žáci generální odhlášku po celou dobu uzavření školy.

Přijímací zkoušky na střední školy i zápisy zatím zůstávají v původním termínu, upřesnění dle aktuální situace.

Plánované školy v přírodě a zahraniční zájezdy zůstávají v platnosti.

Informace k ošetřovnému pro děti do 10 let najdete ve svých e-mailových schránkách.

 

Naposledy změněno pátek, 13 březen 2020 13:32

První jazyková základní škola v Praze 4, Horáčkova 1100

Školní časopis
JAZYK


číslo 78
listopad 2023